Wij verkopen geen gadgets, maar leveren oplossingen

Key/track Nederland heeft zich gespecialiseerd in track-en-trace oplossingen, bestaande uit in Nederland ontworpen en geproduceerde hardware ('track en trace' units), in combinatie met door ons zelf ontwikkelde applicatie software. Software om de units van specifieke functies en eigenschappen te voorzien, en voor de verwerking en opslag van doorgestuurde gegevens door middel van onze webserver applicaties.

Door de korte communicatielijnen en volledige expertise binnen handbereik zijn we in staat direct in te spelen op alle denkbare terreinen, door maatwerk te leveren, waarbij speciale functies kunnen worden geprogrammeerd in de units en in de verwerking van de gegevens.

Door het dataverkeer van de Beagle unit naar de server te optimaliseren, zijn we ook in staat om de telecom-kosten (simkaart abonnementen) laag te houden. Deze dienst is optioneel in ons totaalpakket.

Concept ontwikkeling

Op basis van onze specifieke knowhow en ervaring op het gebied van electronica, software en conceptontwikkeling, wordt voortdurend gewerkt aan de verdere perfectie van het "Beagle Concept". Niet alleen primair het vinden en volgen, maar samen met onze klanten nadenken over specifieke oplossingen voor hun behoefte.

Inmiddels is de Beagle ontwikkeld als onderdeel voor "dwaaldetectie" en als basis voor scooter vehuurbedrijven om inzichtelijk te maken waar en wanneer de scooters zijn verhuurd. Welke routes zij hebben afgelegd, waar ze zijn en derglijke.

Oplossingen op maat