De Beagle is een in Nederland ontwikkeld en geproduceerd product, zodat alle ondersteuning en ontwikkelingen direct en lokaal beschikbaar zijn zonder ingewikkeldheden.

Vrijwel alle track en trace units worden ontwikkeld en geproduceerd in China, met tot gevolg dat dat er geen invloed is op de specificaties, de functies, de kwaliteit en de toekomstige ontwikkelingen zoals verbeterde software of hardware.

De Beagle is lid van een heel uitgebreide product-familie welke bestaat uit diverse uitvoeringen met vele verschillende functies. Eén ding hebben ze gemeen: ze maken allemaal gebruik van dezelfde software waarmee de units worden bestuurd. Hierdoor kan elk product van de familie ook in de toekomst heel gemakkelijk van nieuwe of andere eigenschappen worden voorzien, afhankelijk van uw eisen en wensen.

 

Toepassing in de praktijk

Met de Beagle vind je alles en iedereen terug. De Beagle is het kleinste en slimste track en trace systeem dat op dit moment op de markt is. De Beagle beschikt over een uiterst gevoelige GPS antenne en GPRS module van hoogwaardige kwaliteit.  De speciaal in Nederland ontwikkelde software stelt de gebruiker in staat om via de Beagle alles terug te vinden. Of je nu beheerder bent van een autolease-park, een scooter verhuurbedrijf of een botenverhuurder. Of je nu een bezorgde ouder bent of je je e-bike wilt beveiligen.

Daarnaast stelt de Beagle de gebruiker in de gelegenheid om alle data die naar de server worden gestuurd, te beheren of te exporteren naar bestanden zodat je altijd een actuele kilometeradministratie tot je beschikking hebt.

De Beagle kan je waarschuwen als hij een bepaalde regio verlaat of je vrienden en familie een SOS berichtje sturen als je in de problemen zit. Kortom: de Beagle is er om je leven veiliger en gemakkelijker te maken.